Dobi Jácinta Anna Zeneterapeuta

„Dobi Jácinta Anna vagyok, zenész családból származom. Kis korom óta fuvolázom. Magánénekesként végeztem a szegedi zene-konzervatóriumot. A főiskolán zenekultúrát és művészetközvetítést tanultam.
Úgy gondolom, a zene az önkifejezés eszköze. Hat az érzéseinkre, megnyugtat, és egyszerűen boldoggá tud tenni. Zene nélkül nem tudnám elképzelni az életemet. Ez az egy dolog, amiben igazán önmagam lehetek. A zenéléssel nem csak magamat tehetem boldoggá, hanem más embereket is. Célom, hogy a zene segítségével sok embert hozzá tudjak segíteni önmaguk megismeréséhez és a bennük rejlő tehetség kibontakoztatásához.
SZAKMAI HITVALLÁS
A zene az, ami örök. Fontosnak tartom, hogy minél hamarabb bevezessük a gyermeket a zene világába. A népdalok segítségével meg tudjuk ismertetni őket népi hagyományainkkal, a ritmushangszerekkel és a ritmussal pedig a szabályok követésére tanítjuk a gyermeket. Eközben fejlődik a képzelő erejük és a kreativitásuk, hiszen önálló dallam kreációja által alkothatnak.
Úgy gondolom, a zene nem csak az érzelmeinkre hat, hanem gyógyító és fejlesztő hatása is van. Hiszek abban, hogy a zenével sok mindent elérhetünk. Nagypapám egy vak zongoraművész, aki a zenével tudott igazán kibontakozni. Ez is mutatja, hogy a zene milyen hatással tud lenni az emberre, nem válogat, ki tudja teljesíteni a bennünk rejlő képességeket, bármilyen emberről is legyen szó. „

Elérhetőség

06 62/891-800

gemmaiskolakft@gmail.com

6724 Szeged, Bakay Nándor u. 50.

7-es trolibusz – Leszállás: Bakay Nándor utca

90, 90F autóbusz – Leszállás: Csemegi-tó vagy Tisza Volán Zrt.

Nyitvatartás

Hétfőtől-Péntekig: 7:30 – 16:30
Hétvégén és ünnepnapokon: ZÁRVA
Szünidőkben ettől eltérő nyitvatartási idő is lehet

Megszakítás