Gemma Iskola

II. D’ange Jótékonysági Gálaest

Idén, 2019-ben, másodszor rendezzük meg jótékonysági eseményünket.

Szeretnénk, ha minél több magánszemélyt, illetve céget állíthatnánk egy közös, jó ügy érdekébe magunk mellé.


Támogassa Ön is a Gemma Központot!

A Gemma Központ fogyatékossággal élő gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozó intézmények összessége. Néhány szakember kezdeményezésére jött létre, akik az addigi munkájuk során szembesültek azzal az óriási igénnyel, és ugyanakkor hiányossággal is, amely a fogyatékossággal élő gyermekeket nevelő családokat érintette.
Amíg egy ép gyermeket nevelő család több tucat óvoda, iskola, egyéb intézmény közül választhat lakóhelyéhez közel, addig a fogyatékossággal, különösen a súlyos halmozott fogyatékossággal élő gyermekeknek nem sok lehetőségük van, még nagyobb vidéki városokban sem. A GEMMA ellátási területe egész Csongrád megye, így számos településéről érkeznek diákok, ellátottak a központba.

Célunk, hogy minél több diagnosztizált gyermek kapjon megfelelő ellátást, a lehető legkorábban, hiszen a fejlesztőpedagógusok látványos eredményeket érnek el az érintetteknél. Életminőségük sok esetben javítható ha időben és megfelelően kezelik a helyzetet.

A rendezvényt a régi Hungáriában (Hungi) fogjuk megtartani, akik a rendelkezésünkre bocsájtották a helyszínt a 2019. november 09-ei dátumra.

Az általunk megálmodott ruhák 2 összefüggő kollekcióban vonulnak fel. A rendezvényen lehetőség nyílik licitálni a támogatók felajánlásaira, a befolyt összeg 100%-ban a GEMMA Központhoz kerül.


Ne felejtse, jót tenni jó!
Tegyünk együtt egy szebb világért!További részletekkel hamarosan jelentkezünk! 🙂