Sajtóközlemény IV.

Nyílt napokon mutatkozik be a GEMMA Fejlesztő Kuckó
A GEMMA Fejlesztő Kuckó szeptember 6-9. között nyílt napokat szervez a Kenyérgyári úti GEMMA Központban. A négynapos, élményszerű workshop nemcsak a családoknak, hanem a szakembereknek is lehetőséget ad arra, hogy minél jobban megismerhessék a Fejlesztő Kuckó szakmai elveit.
A GEMMA Fejlesztő Kuckóban megvalósuló, speciális fejlesztéssel interaktív módon ismerkedhet meg az az érdeklődő, aki ellátogat a GEMMA Központ nyílt napi programjaira. A négynapos rendezvényen az a Fejlesztő Kuckóra jellemző, egyedülálló szemlélet valósul meg, melynek középpontjában a gyermek egyéni igényein alapuló fejlesztés valósul meg.
Ehhez a szervező szakemberek segítségül a mozgást, a kommunikációt, a zenét és a mesét hívják- vagyis azt a négy legfontosabb területet, amely a gyermek fejlődésének alapját képezik. Egyúttal azt is bemutatják, ezen területekből mit tartanak a legfontosabbnak, és mindezt milyen XXI. százai eszközökkel, módszerekkel valósítják meg.
A bárki számára ingyenesen látogatható délutáni, 2-2 órás programokra előzetes regisztráció nincs. A tematikus workshop kínálta eszközöket a részvevők kipróbálhatják; a programok, előadások kapcsán lehetőség lesz kérdezni, bővebb tájékoztatást kérni a Fejlesztő Kuckóban zajló munkáról, a megvalósuló szakmaiságról, szellemiségről.
Az első délután középpontjába – egyéni és csoportos mozgásfejlesztő workshop formájában- a mozgás kerül. A második délutánon a kommunikációé a főszerep: egyéni és csoportos beszédfejlesztő workshop várja az érdeklődőket hagyományos és a XXI. századi beszédfejlesztő eszközökkel. A harmadik délutánon a zenei nevelésbe nyerhetnek betekintést. A negyedik délután a mese szerepéről szól: a mesés workshop gyermekek bevonásával a gyermekeket, szülőket, nagyszülőket szólítja meg.
Ha gyermeke számára éppen fejlesztő foglalkozások után kutat, ha szakember is felhívta már figyelmét a fejlesztés szükségességére, vegye fel a GEMMA-val a kapcsolatot! Jöjjön el gyermekével, unokájával, látogassa meg a GEMMA Központot, ismerkedjen meg a Fejlesztő Kuckó nyújtotta szolgáltatásokkal, fejlesztőprogramokkal, eszközparkkal!
2021.07.29

Elérhetőség

06 62/891-800

gemmaiskolakft@gmail.com

6724 Szeged, Bakay Nándor u. 50.

7-es trolibusz – Leszállás: Bakay Nándor utca

90, 90F autóbusz – Leszállás: Csemegi-tó vagy Tisza Volán Zrt.

Nyitvatartás

Hétfőtől-Péntekig: 7:30 – 16:30
Hétvégén és ünnepnapokon: ZÁRVA
Szünidőkben ettől eltérő nyitvatartási idő is lehet