Sajtóközlemény V.

Üdvözlégy a GEMMÁBAN! I. Jótékonysági Egészség és Élménysport Nap a GEMMÁÉRT

Szeptember 11-én Wolf Kati ,Weisz Viktor, Rudner Barnabás és az Irígy Hónaljmirígy is fellép azon az I. Jótékonysági Egészség és Élménysport Napon, melynek a Szent Gellért Fórum ad helyet. Az ingyenes családi rendezvény a GEMMA Központért jön létre, és annyi, de annyi jó programot kínál kicsiknek és nagyoknak, hogy kár lenne kihagyni!

Voltál már a Szent Gellért Fórumban? Ha még nem, akkor itt a kihagyhatatlan alkalom! Üdvözlény a GEMMÁBAN, ahol az elfogadás az első! Itt minden a gyerekekért történik! Ezért jön létre az I.Jótékonysági Egészség és Élménysport Nap.

Szeptember 11-én 10 órától látogass el a Dorozsmai úti sportkomplexumba, és tölts el egy izgalmas, kalandos családi napot, és ismerd meg a szegedi Gemma Központot- és egyben legújabb szolgáltatását, a Fejlesztő Kuckót.
Az egészséges embereknek szóló jótékonysági program célja a szociális érzékenyítés az egészséges és a sérült gyerekek között. Ehhez kitűnő helyszín a Szent Gellért Fórum, melyet a fenntartó Szeged-Csanádi egyházmegye – támogatásként- ingyenesen ajánlott fel a GEMMA Központ számára.
Lesz itt minden: élmény, sport, élménysport- no meg szórakoztató kikapcsolódás! Az egész család játszva sportolhat, hiszen buborékfoci, big-ball zorb, rodeóbika, szárazföldi banán, billiárdfoci, bungee run, minisegway, óriás legó-építőjáték, archery tag, sumo, szivárványos csúszda, minimanó csúszda, ninja akadálypálya, vakond hajsza, óriás jenga, óriás dominó várja a família apraját és nagyját.

A 10 órától 19 óráig tartó, kalandokban gazdag napról nem hiányozhat a gyereknevetés sem! Ebben segít 10.00-tól a Barboncás Társulat egyórás Tiszavirág című bábelőadásával. 11 órakor tánc: érkezik a Tiszavirág Néptáncegyüttes fellépése 10 percben, majd délben a Gemma Központ hivatalos himnusza a BroWn előadásában csendül fel.
Sokak kedvence, az Irigy Hónaljmirigy 14 órakor pattan a színpadra, 16 órakor pedig az aranytorkú énekesnő, Wolf Kati énekli el, hogy „Szerelem, miért múlsz”? 18 órától Weisz Viktor koncertezik.
Az ingyenes rendezvényről nem hiányozhat az adománygyűjtő doboz sem, hiszen a családi nap a fejlesztésre szoruló gyerekekért létrejött GEMMA Központot támogatja.
Aki tud, kérjük, segítsen! Hiszen a GEMMA-ban minden a gyerekekért történik!
2021.08.16

Elérhetőség

06 62/891-800

gemmaiskolakft@gmail.com

6724 Szeged, Bakay Nándor u. 50.

7-es trolibusz – Leszállás: Bakay Nándor utca

90, 90F autóbusz – Leszállás: Csemegi-tó vagy Tisza Volán Zrt.

Nyitvatartás

Hétfőtől-Péntekig: 7:30 – 16:30
Hétvégén és ünnepnapokon: ZÁRVA
Szünidőkben ettől eltérő nyitvatartási idő is lehet